Logo Contaxus

Werken bij Contaxus

 

Vacatures

Vanwege de continue groei van de accountancypraktijk is Contaxus op zoek naar gevorderde assistent accountants en accountants. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden van werken bij Contaxus, stuur dan je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar .

De werkwijze van Contaxus laat zich het beste omschrijven door haar medewerkers:

“Nooit met tegenzin naar je werk, elke dag een nieuwe uitdaging en een ontspannen, collegiaal karakter op kantoor. Dat is hoe werken bij Contaxus voelt. Vanaf dag één word je begeleid door ervaren professionals. Vragen stellen is een must, zo wordt de kennis op elk vakgebied optimaal benut binnen de organisatie. Iedereen doet waar hij/zij het best in is en deelt deze kennis met elkaar. De deur staat altijd voor je open en de lijnen zijn kort, waardoor er onder collega’s onderling geen drempels bestaan.
Binnen onze organisatie kun je jezelf zijn en doorgroeien tot hoogtes waar jij je prettig voelt. Door middel van direct klantcontact vormt zich een band met de klant, wat het werk ten goede komt. Ook geeft het bezoeken van de klant op locatie de werkzaamheden een positieve uitwerking, omdat je de ins en outs van een onderneming te zien krijgt en dus kennis van zaken hebt.”

Chantal Reinders – assistent-accountant bij Contaxus

Onze vacatures

    STUDENTSTAGE OF WERKSTUDENTSCHAP

    Je studeert en je wilt je naast je studie verdiepen in de accountancy. Dat kan! Door een stage of als studentmedewerker leer je ons kantoor in de dagelijkse praktijk kennen. Op die manier kun je een goed beeld vormen van Contaxus, haar werkzaamheden en haar klanten. Een studentstage is een goede gelegenheid om jouw opgedane theorie in de praktijk te toetsen. Goede begeleiding staat bij ons centraal.

    Zit jij in de laatste fase van je studie, dan is Contaxus mogelijk jouw ideale bijbaan. Naast je studie werk je één of twee dagen per week mee in onze accountancy praktijk en doe je relevante werkervaring op.

    Ben je geïnteresseerd in een stage of werkstudentschap, stuur dan je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar .