contaxus-wit

Werken bij Contaxus

Vacatures

Op dit moment hebben wij een vacature voor accountant en een vacature voor salarisadministrateur.

Chantal Reinders – assistent-accountant bij Contaxus

“Nooit met tegenzin naar je werk, elke dag een nieuwe uitdaging en een ontspannen, collegiaal karakter op kantoor. Dat is hoe werken bij Contaxus voelt. Vanaf dag één word je begeleid door ervaren professionals. Vragen stellen is een must, zo wordt de kennis op elk vakgebied optimaal benut binnen de organisatie. Iedereen doet waar hij/zij het best in is en deelt deze kennis met elkaar. De deur staat altijd voor je open en de lijnen zijn kort, waardoor er onder collega’s onderling geen drempels bestaan.

Binnen onze organisatie kun je jezelf zijn en doorgroeien tot hoogtes waar jij je prettig voelt. Door middel van direct klantcontact vormt zich een band met de klant, wat het werk ten goede komt. Ook geeft het bezoeken van de klant op locatie de werkzaamheden een positieve draai, omdat je de ins en outs van een onderneming te zien krijgt en dus kennis van zaken hebt.”

Studentstage of werkstudentschap

Je studeert en je wilt je naast je studie verdiepen in de accountancy of fiscaliteit. Dat kan! Door een stage of als studentmedewerker leer je ons kantoor in de dagelijkse praktijk kennen. Op die manier kun je een goed beeld vormen van Contaxus, haar werkzaamheden en haar klanten. Een studentstage is een goede gelegenheid om jouw opgedane theorie in de praktijk te toetsen. Goede begeleiding staat bij ons centraal.
Zit jij in de laatste fase van je studie, dan is Contaxus mogelijk jouw ideale bijbaan. Naast je studie werk je één of twee dagen per week mee in onze accountancy- of fiscale praktijk en doe je relevante werkervaring op.
Ben je geïnteresseerd in een stage of werkstudentschap stuur dan je sollicitatie inclusief motivatie en CV naar info@contaxus.com.

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.