Logo Contaxus

Over ons

Onze directie

Marco Veerman

Marco Veerman

Adviseur

Marco studeerde Fiscale Economie aan de Hogeschool van Amsterdam (HES) en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg (UvT). In 2008 heeft Marco de Beroepsopleiding tot Mediator aan het Amsterdams ADR Instituut succesvol afgerond en is actief als mediator.

Vanaf 1996 tot 2001 is hij werkzaam geweest bij Andersen. Daarna als vennoot bij Contaxus Belastingadviseurs. Zijn werkzaamheden bestaan voornamelijk uit de advisering op het gebied van internationale en nationale vennootschapsbelasting. Marco is lid van het Register Belastingadviseurs (RB) en de Vereniging voor Fiscale Mediation (VFM).

    

Niels Scholten

Niels Scholten

Adviseur

Niels heeft eind 1998 de studies Notarieel Recht aan de Vrije Universiteit (VU) en Fiscaal Recht aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) voltooid. In 2001 heeft hij de postdoctorale beroepsopleiding van de “Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)” succesvol afgerond.

Begin 1999 is Niels zijn carriere gestart bij Deloitte waar hij tot eind 2010 werkzaam was, tot de overstap naar Contaxus.

De werkzaamheden van Niels bestaan voornamelijk uit het adviseren van directeur groot aandeelhouders en vermogende particulieren op het gebied van estate planning, bedrijfsopvolging en herstructureringen.

Niels is lid van het Register Estate Planners (REP).

    

Brenda Koops

Brenda Koops

Accountant

Brenda Koops is tijdens haar studie Accountancy aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA) in 2008 in dienst getreden bij Deloitte Accountants. Vervolgens heeft zij in 2011 de Post-HBO opleiding Accountant Administratieconsulent aan de Hogeschool van Amsterdam (HVA) afgerond. Bij Deloitte regelde Brenda van alles voor klanten in het MKB-segment, van jaarrekening tot aangiften inkomstenbelasting, vennootschapsbelasting tot het verlenen van administratieve dienstverlening. Vanuit de administratieve dienstverlening is bij Brenda een brede interesse ontstaan in het optimaliseren van administratieve processen.

Sinds 1 september 2015 is Brenda werkzaam bij Contaxus en is zij verantwoordelijk voor het samenstellen van jaarrekeningen, het opstellen van SBR rapportages en het verlenen van administratieve dienstverlening.

    

Jan Plat

Jan Plat

Fiscalist

Jan Plat is na zijn studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Amsterdam (UvA) vanaf 1997 tot en met 2001 werkzaam geweest bij Andersen. Daar heeft hij zich ontwikkeld tot BTW-specialist. In 2000 heeft hij de postdoctorale opleiding van de “Nederlandse Orde van Belastingadviseurs (NOB)” succesvol afgerond. Jan is één van de oprichters van Contaxus en is verantwoordelijk voor alle BTW- en overdrachtsbelastingaangelegenheden.