Bedrijfsadvies

Onze specialisten helpen en adviseren je op een van onze 4 kennisgebieden.

Bedrijfsadvies
De rol van de belastingadviseur en de accountant verandert razendsnel door de ontwikkelingen op het gebied van technologie en wetgeving.

Veel standaardwerkzaamheden worden vervangen door geavanceerde software. De overheid wil dat accountants en belastingadviseurs steeds meer een verlengstuk van de overheid zelf worden.

Daardoor zijn veel traditionele accountants zoekende. Contaxus niet. Contaxus is begonnen als adviesorganisatie. Dat is ons DNA. Cijfers zijn voor ons slechts ter ondersteuning en niet leidend.

Begeleiding bij aan- en verkoop van bedrijven
Contaxus levert meerwaarde en betrokkenheid vanaf het begin tot het eind. Zo begeleiden wij de ondernemer bij de start en aankoop van zijn of haar bedrijf. Of het nu de keuze van de ondernemingsvorm betreft of een volledige due diligence en begeleiding van een overname of fusie.

Daarnaast ondersteunen wij de ondernemer zowel in goede als in mindere tijden bij het opstellen van strategische plannen en het oplossen van financierings-, uitbreidings- en inkrimpingsvraagstukken.

Waarderen van bedrijven
Niet alleen bij externe maar ook interne vraagstukken zoals geschillen tussen aandeelhouders staan we je bij met onze ADR-mediators. Ten slotte kan Contaxus je bedrijf verkoopklaar maken door je inzicht te geven in de waarde van je onderneming.

 

 

Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.