contaxus-wit

Samen Solide, dat is de basis.

Het voelt alsof er altijd iemand écht voor je is,
Wij kunnen ondernemen op onze manier, samen met Contaxus.

Bij Contaxus werken specialisten. Een gewoon accountants- of administratiekantoor kun je vergelijken met een huisarts. Daar ga je heen voor de eenvoudige vragen. Contaxus is de specialist naar wie een huisarts doorverwijst.

We werken voor zowel MKB-bedrijven als voor grootschalige Nederlandse ondernemingen en buitenlandse bedrijven met activiteiten in Nederland.

We zijn gespecialiseerd in complexe fiscale vraagstukken en de begeleiding daarbij. Zo helpen we als je een geschil hebt met de Belastingdienst, voeren we (belasting)procedures tot aan de Hoge Raad, maar doen we ook alle soorten belastingaangiften. We verzorgen ook volledige administraties en jaarrekeningen.

Bij Contaxus weet je waar je aan toe bent. Dat garanderen we door onze 2 beloftes:

 1. Je hebt 1 vast aanspreekpunt.
 2. We bellen of mailen altijd binnen 24 uur terug.

Tot slot: we maken zelden reclame. Onze klanten weten ons te vinden door ons specialisme en goede mond-tot-mondreclame.

 Onze mensen

Bij Contaxus werken alleen gekwalificeerde specialisten. Mensen bij wie ons gedachtengoed vanaf het begin in het DNA zit. Mensen op wie je kunt vertrouwen en die voor je door het vuur gaan.

Onze klanten over ons

We kunnen natuurlijk zelf vertellen wat we allemaal wel niet goed doen, maar het is veel eerlijker om onze klanten hun verhaal zelf te laten vertellen.

 • Contaxus is voor ons heel waardevol gebleken in het contact met de belastingdienst. We kregen een vast aanspreekpunt wat wij als zeer fijn hebben ervaren. Verder is Contaxus betrokken en betrouwbaar

  Mevrouw F. Voorn Financiële administratie Stichting de Baanbreker te Enkhuizen
 • Contaxus is voor ons al jaren een trouwe partner. Zij voorzien ons van betrouwbare adviezen in zowel nationale als internationale vraagstukken. Het is fijn terug te kunnen vallen op een relatie met zoveel specifieke kennis en ervaring, helemaal gezien het feit dat het vrijwel altijd snel en creatief moet. Kortom, een degelijke partij waar wij nog jaren zaken mee hopen te doen.  

  Ron Kras Managing Director Jacquet Nederland BV
 • Contaxus heeft mij zeer goed en zorgvuldig geholpen bij het in kaart brengen en oplossen van de fiscale aspecten van een zeer complexe zaak en ik ben hen dankbaar voor de betrokkenheid en accuraatheid die daarbij aan de dag werden gelegd.

  Mevrouw C. Ankersmit Totnes (United Kingdom)
 • In 2002 kwam ik voor het eerst in contact met Contaxus. Daarna heb ik vele stappen ondernomen (verscheidene werkgevers en uiteindelijk mijn eigen zaak) maar één ding bleef constant. Dat was mijn goede contact met Contaxus waarmee we elke fiscale zaak altijd goed hebben kunnen oplossen.

  Wubbo Staal AdminXper
 • Na meer dan een decennium gewerkt te hebben met Contaxus Belastingadviseurs uit Volendam kan ik hun handelswijze samenvatten in drie woorden: nuchter, accuraat en effectief.

  Dhr. N. Scholman. Directeur Multivast B.V.
 • Prijs-kwaliteit in de juiste verhouding; geen onnodige kosten; vast aanspreekpunt; snelle reactie via mail of telefoon; en duidelijke en nette rapportages.

  Michel en Ronald de Jong Eigenaren van Romi Uitzendbureau te Bussum
 • Sinds 2001 ben ik eerst privé en nadien ook zakelijk cliënt van Contaxus. Ik ben uitermate tevreden over de uiterst waardevolle adviezen, de snelheid van handelen en de one-stop-shopping gedachte. Het no-nonsense team van Contaxus spreekt mij enorm aan.

  Rob Mans MRE Directeur Amstel Vista Development Services BV
 • Contaxus is dé specialist en Trusted Advisor voor mijn bedrijven. Het team van specialisten is betrouwbaar en immer geïnvolveerd. Ik ben als Founder content met de werkwijze van Contaxus; doelgericht, resoluut en doortastend. Met plezier en vertrouwen stel ik relaties voor aan Pepijn Koch.

  Merlin Melles CEO ‎fCN - Founders Carbon Network
Contact Us

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Not readable? Change text.